Ko smo mi?

Hedonizam je težnja koja zaokupljuje naša bića i bogati naš duh!

Zaista imamo uvek nešto novo!

“MOTEL KRNJEVO”

Express A1 restoran je naslednik nekada popularnog restorana “MOTEL KRNJEVO” i predstavlja dobro poznato mesto okupljanja poslovnih ljudi i prijatelja. U prijatnom ambijentu našeg restorana koji podseća na veoma modern restorane, možete uživati u najlepšim specijalitetima domaće kuhinje koje smo hteli da sačuvamo od zaborava. Sa željom da Vam ponudimo prostor koji će ponovo postati raskrsnica životnih priča i puteva, enterijer restorana uređen je vrlo elegantno. Takođe, tokom sunčanih dana, svim našim gostima na raspolaganju je velika, lepo sređena bašta, koja predstavlja idealno mesto za beg od vrelih guma.

https://unsplash.com/@quanle2819
Uvek korak iznad

Odlomak iz istorije

Na šezdesetom kilometru deonice autoputa E-75 Beograd - Niš, potpuno renoviran, 2015.godine, nalazi se Motel Krnjevo. Starije generacije, sa nostalgijom se seća j u nastanka  rada motela, dok za novegeneracije Motel Krnjevo predstavlja inovaciju. Kompleks Motela Krnjevo, čini 18 smeštajnih jedinica,etno kuća, express restoran, market i prostrani parking. Sobe su  modernogdizajna, klimatizovane  iskorišćenje WI-Fl je omogućeno svim gostima dosadašnjih gostiju je 4,7 zvezdica. Etno kuća može se pohvaliti specijalitetima sa roštilja, domaćom pogačom,kao i domaćim sirevima, kajmakom, koji čine neizostavan deo svakog ručka. Naravno, tu je velika ponuda domaćih rakija i vina.

Express restoran A1 opravdano se može pohvaliti svojim imenom. Brza usluga je više nego neophodna prilikom usluživanja velikog broja ljudi, poput mnogobrojnih ekskurzija sa kojima se svakodnevno susrećemo, održavajući dugogodišnje prijateljske saradnje sa našim međunarodnim turističkim agencijama. Raznovrsna ponuda gotovlh jela, jela sa roštilja, domaćih i stranih dezerata su nešto sto putnike uvek navede da dolaze i posete nas iznova. Express restoran A1 kao i motel spremono očekuju sve goste 24 sata dvnevno. Market čini neizostavni deo kompleksa ovakve veličine. Kafa za poneti i sendvič su nesto bez čega čak i putnici ne mogu. I na kraju ali ne i manje bitno, obezbeđen, prostrani i besplatan parking je dostupan svim našim gostima, kojl dolaze putničklm automobilima, autobusima i kamionima.

Šta govore o nama

Testimonial

3 Stars
Let's mEAT Here!